fbpx

Häng med Ullis på Workshop med den fria kroppens profet – Silvia Gribaudi

Tisdag 26.4 kl.10.00-11.30
SARA Kulturhus, Scen 5 Anmäl till Ullis eller skriv upp dig!unnamed 4

Workshop för vuxna med Silvia Gribaudi
En workshop med humor och lätthet som verktyg. Workshopen leds av koreografen Silvia Gribaudi och är öppen för alla vuxna/seniorer med önskan att utforska rörelse, kreativitet och av att uttrycka sig fritt med kroppen.

Kan vi väcka kroppen till liv med ironi, självdistans och dans? Kan dans aktivera vår syn på vår kropp i dess olika skeden? I workshopen undersöks rörelser på egen hand och i grupp, för att skapa en gemensam upplevelse, men också för att komma nära sig själv och omfamna sin egen livskraft bortom stereotypa föreställning om kroppar, funktion och ålder.

Ingen tidigare kunskap krävs – för alla kroppar !
Alla kroppar oavsett kön, funktionsvariationer, och tidigare erfarenheter av dans är välkomna att delta. Silvia talar engelska under workshopen. Men hon kommer att fokusera på rörelse och inte talade ord.

Om Silvia Gribaudi
Silvia Gribaudi är dansare och koreograf och har arbetat specifikt med seniorer sedan 2011, framförallt i Italien. Silvia är en av de sällsynta konstnärer som vågar vara rolig, irrelevant och empatisk på samma gång. Hon håller sig alltid gränslöst flytande mellan dans, teater och performance. Med sitt självgäckande förhållningssätt erbjuder hon sin publik underhållning och glädje. Okuvlig och rakt på sak har hennes verk en förmåga att skapa eftertanke genom både det okonventionella och det oväntade. Våren 2019 såg vi hennes föreställning R.osa på Västerbottensteatern, nu är hon tillbaka med sitt nya verk Graces.

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?