fbpx
TExAS Studiecenter Urkraft logo frilagd flagga 2019 liten web ver1

TExAS Studie­center

För dig som har behov av att förbättra strukturer och planera din studietid, få stöd med anpassade metoder och studiemiljö.

TExAS – ett studiecenter med syfte att du ska få tillgång till och kunna fullfölja dina studier på gymnasiet, VUX, folkhögskola eller högskola/universitet.

MATTE­STUGA

Träffas i grupp med våra matematik­lärare och andra studerande. Få experthjälp av våra lärare, klura på matte­problem med andra, få energi av att stötta andra deltagare – mycket positivt kommer ut av att delta i vår Mattestuga. Här intill ser du kommande tillfällen.

TEKNIK­STUDIO

Går du utbildning med inriktning IT, programmering eller teknik så finner du ett stort utbyte med andra studerande om du deltar i vår teknikstudio. Få även stöd av våra kunniga handledare för att komma igång med programmerings­uppgifter eller annat IT-relaterat.

KÖRKORTS­TEORI

Vi på TExAS finns till för dig som vill utöka dina egna körkorts­studier, få extra support och tips på studie­struktur. Hör gärna av dig till oss så kan vi reda ut om detta stöd kan passa just dig.

Aktuellt på TExAS

Intresserad veta mer om TExAS Studiecenter?

Du är alltid välkommen till oss på Urkraft! Vi finns på Campusområdet i Skellefteå (Hus K) eller kontakta oss via mail eller telefon. Du kan ringa eller maila direkt till våra handledare nedan, använda vårt formulär eller ringa på vår växel 0910 – 579 00. Vi svarar så fort vi kan, det är viktigt för oss!

  Ditt namn *

  Din e-post *

  Studerar *
  GymnasiumVUXSFIHögskola

  Ditt meddelande *

  Alla har en URKRAFT – denna insikt samt vår starka tillit till varje enskild individ och dennes förmåga utgör grunden för all vår verksamhet.

  Vi har funnits sedan 1988 och drivs som ett arbetsintegrerande socialt företag – med syfte att genom arbete och delaktighet integrera människor i arbetsliv och samhälle. Mer om oss…

  Urkraft

  Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

  0910 - 579 00

  ©2024 Urkraft Skellefteå

  Log in with your credentials

  Forgot your details?