fbpx

Personligt brev & CV

Är du ute efter ett unikt personligt brev som står ut i mängden – då ska du kontakta oss!

Vi har flera års erfarenhet att skapa proffsiga ansökningshandlingar som ger dig ökad chans att komma på anställningsintervju. Genom åren har vi förstått vikten av att  både layout och innehåll ska spegla individen bakom dokumenten – så vi lägger ner lika mycket energi på foto, grafik och typografi, som vi gör på rubriksättning och textinnehåll.

DESIGNPAKETET – 1 500 kr

Om du vill att vi ska ta en titt på dina dokument och skapa snygga ansökningshandlingar med en unik layout så tar vi 1 500 kr (inkl moms). I priset ingår att vi producerar ett helt färdigt dokument med din egenproducerade text och meritförteckning. Vi skapar den unika layouten utifrån dina önskemål – typografi, grafik, bildbehandling av foto och eventuell signatur.
I priset så ingår även en enklare korrekturläsning.

TEXTPAKETET – 1 500 kr

Vill du att vi skriver om ditt personliga brev och CV helt och hållet så kostar det 1 500 kr (inkl moms). I detta pris så ingår ett telefonmöte (ca 30 min) med intervju så vi får en bra bild om vem du är.

STORA PAKETET – 2 500 kr

Köper du detta paket så ingår både design- och textproduktion. Läs mer i de två ovanstående paketen.

Leverans

Vi levererar ansökningshandlingarna både som papperskopior och digitalt.

Papperskopior – tio stycken i fullfärg och på 100-120 grams papper. Valfritt om man vill ha dubbelsidigt eller enkelsidigt.
Digitalt – Vi skickar även de producerade dokumenten som Word- eller OpenOffice-dokument, där du kan själv göra ändringar och löpande uppdatera dina handlingar. Vi bifogar också en PDF som bör användas när man själv skickar in sina ansökningshandlingar digitalt.

 

Låter detta som något som skulle kunna passa dig?

Kontakta våra coacher för mer information. Träffa oss för ett förutsättningslöst första möte där du får möjlighet att välja om vi är det bästa alternativet för dig och dina behov.

Om du behöver ett flertal personliga brev och CV:n – kanske även översättning till annat språk – kontakta då oss för offert.

Alla priser är angivna inkl moms.

Kontakta oss för mer information:

Catrine Karlsson
0910 – 579 43

Olof Palm
0910-579 20

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?