fbpx

Omställning

Urkraft Omställning är för dig ett stöd som ger möjlighet till en konstruktiv och framåtriktad process där dina styrkor stärks och dina mål får fokus.

VARFÖR URKRAFT?

Hos Urkraft finns en lång tradition att se varje individs specifika styrkor och möjligheter. Målet är att du tillsammans med din coach ska ta dig tid för reflektion, identifiera och synliggöra dina kompetenser, hitta dina möjliga karriärvägar och ta dig vidare i ditt arbetsliv.

Urkraft sätter alltid individen i centrum. Alla steg i coachningsprocessen anpassas till just ditt behov, både innehållsmässigt och tidsmässigt. Detta bestäms i samarbetet mellan din coach och dig.

Med Urkrafts stora företagsnätverk förenklas kommunikationen med företag som passar just din profil. Vi finns på Campusområdet i Skellefteå men utför uppdrag i Västerbotten och i delar av Norrbotten också.

Coachningsprocessen är en kombination av följande:

  • Individuella konsultativa samtal där du och din coach tillsammans hittar lösningar och nya infallsvinklar.
  • Ditt eget arbete mellan träffarna.
  • Möjlighet att delta i gruppcoachning.
  • Specifika föreläsningar.
  • Nätverksbyggande.
  • Produktion av fräscha ansökningshandlingar – personligt brev och CV.

Urkraft Omställning vägen till nytt arbete! Vi kan erbjuda dig erfarna coacher, stort företagsnätverk och proffsigt CV och personligt brev. Vi finns på Campusområdet i Skellefteå men utför uppdrag i närområdet också - t ex Robertsfors, Norsjö, Lycksele och Piteå.

Låter detta som något som skulle kunna passa dig?

Kontakta oss för mer information. Träffa oss för ett förutsättningslöst första möte där du får möjlighet att välja om vi är det bästa alternativet för dig och dina behov.

Här kan du ladda ner vårt faktablad om Omställning:

Omställning – Urkraft – infoblad

 

Kontakta oss för mer information:

Katrin Lundmark
0910 – 579 05

Ulrica Rauhala
0910 – 579 06

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?