fbpx

Socialt bokslut 2019

Socialt bokslut 2019 Urkraft – arbetsintegrerande socialt företag

Som arbetsintegrerande social företag vill vi varje år förbättra och utveckla våra metoder för att kunna bidra med mer sociala nytta i samhället. Att mäta den nytta vi gör är inte det lättaste – men den metod vi tycker är bra att jobba med är social redovisning – som vi sammanställer i ett socialt bokslut.

Nu är 2019-års bokslut klart och här nedan kan ni klicka er vidare till det. Vi är superglada och tacksamma för alla de personer som vi fått möta i alla olika sammanhang – deltagare, elever, politiker, företagare, myndighetspersoner och alla ni andra – stort TACK och trevlig läsning! 🙂

SOCIALT BOKSLUT FÖR 2019

 

FAKTA

Varför väljer vi att sammanställa ett socialt bokslut?  

Socialt bokslut belyser och beskriver de sociala mervärden som skapas inom Urkrafts olika verksamheter. I vår ambition att bidra med stor social nytta,  är det viktigt att kunna mäta detta på ett bra sätt. Vi vill synliggöra Urkrafts sociala värden genom en tillbakablick på året som gått och uppmärksamma vad vi har gjort i våra verksamheter. Socialt bokslut är ett av verktygen för uppföljning och kvalitetssäkring av våra verksamheter och vi kan tydliggöra vad vi som socialt företag behöver utveckla kommande år och vilka framgångar vi kan fira. I vår verksamhet strävar vi efter att uppnå vissa mål och det sociala bokslutet är en del i att påvisa om vi har nått dit, är på god väg, eller behöver tänka om. Vi vill även sätta ett värde på sådant som inte kan mätas ekonomiskt.

Taggar:
Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?