fbpx

Urkraft håller stängt 16/11 – 17/11 för alla utom deltagare i TExAS Studiecenter som tillhör gymnasieskolan eller VUX. Detta för att vi ska hinna arbeta med den omställning av vår verksamhet som måste göras under några veckor.

Vi på Urkraft vet att vår verksamhet ibland är en livlina för personer i utsatta situationer och att gemenskapen hos oss kan vara ett sätt att bryta både isolering och ensamhet.
Vi vill värna de människor som behöver vår verksamhet samtidigt som vi anser det självklart att vi, liksom andra, måste respektera och följa de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten beslutat om.
För att kunna ta bra och väl avvägda beslut kring hur vi på bästa sätt gör detta och för att ställa om verksamheten för de kommande 4 veckorna kommer vi att under Måndagen 16/11 och Tisdagen 17/11 hålla stängt på Urkraft för att hinna arbeta med detta.

Elever från gymnasieskolan och VUX som deltar i TExAS Studiecenter undantas och är välkomna som vanligt (även 16/11– 17/11) eftersom TExAS är en del av skolan och inte berörs av de nya lokala allmänna råden.

Under tisdag 17/11- onsdag 18/11 kommer vi att uppdatera schemat för vårt utbud och vår verksamhet samt publicera ny information här på hemsidan.
Du som deltar i vår verksamhet kommer att kontaktas via mail eller telefon för att få information om hur du berörs av vår omställning.
Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta din handledare.

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?