fbpx

Vi anpassar verksamheten i enlighet med nya riktlinjer och tar vårt ansvar för att begränsa smittspridning

Vi på Urkraft kommer fortsätta ställa om de delar av vår verksamhet som berörs av Folkhälsomyndighetens allmänna råd för Västerbotten varför schemat i nuläget inte är helt uppdaterat. Om du som deltagare har frågor kring schemat kan du alltid kontakta din handledare på Urkraft.

Redan i våras gjorde vi anpassningar gällande våra lokaler och hygienrutiner för att förebygga och minska smittspridningen av Covid-19, dessa fortsätter vi givetvis med.

Med hänsyn till dagsläget och de nya restriktioner som utfärdas i Västerbotten från och med idag 10/11, kommer vi på Urkraft att genomföra följande förändringar i vår verksamhet:

  • Vi har alltid främjat friskvård och insett vikten av att vi rör på oss. Genom de nya allmänna råden ska gymträning samt lagidrott undvikas för att förebygga smittspridning. På grund av detta kommer deltagare hos oss inte ha tillträde till gymmet och vi kommer även ta uppehåll med innebandyn. Vi uppmuntrar istället utomhus- och hemmaträning. Vill du ha tips på appar eller annat, prata med din handledare!
  • För att minska tillfällen då människor samlas har vi beslutat att pausa vår förmiddagsfika då vi erbjuder frukost.
  • I den arbetsmarknadskultur vi har i Skellefteå har vi sedan länge sett vikten av att ha ett körkort och har sedan många år tillbaka erbjudit körkortsteori. Sedan måndag 9/11 livesänder vi lektionspassen i körkortsteorin och uppmuntrar alla som har möjlighet att delta digitalt hemifrån.

Eftersom vi i personalen tar riktlinjerna på allvar kommer vi fortsatt att stanna hemma vid symptom, detta kan i sin tur medföra snabba ändringar i schema och utbud. Samma förutsättningar gäller för våra deltagare. Dessa nya allmänna råd gäller från idag och fyra veckor framåt, du kan läsa mer på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?