fbpx

[TILLSATT] Nu rekryterar vi på nytt

Urkraft_Annons_Rekrytering_248x88-2013-RGB-300dpi-WEBB-ver6

OBS! Denna tjänst är tillsatt!

I mer än 25 år har vi på Urkraft fått förmånen att arbeta med människor på väg. På väg att se sin potential, till större självtillit, ett jobb, en utbildning. På Urkraft finns en stark tro på varje enskild individ och dennes förmåga att utvecklas och ta plats i ett sammanhang. En människa som ser sig betydelsefull ger sig själv egenmakt och därmed en chans att växa.

En av förutsättningarna att tillsammans nå resultat är engagerad personal som har viljan, som vågar och vill växa. Men också att man känner att man kan påverka på jobbet, att man har insyn och ser en mening med vad man gör. Vi strävar efter att befinna oss i framkant när det gäller förändringar och utveckling av alternativa utveckling- och utbildningsmöjligheter.

Just nu arbetar vi med tjänsterna Stöd och matchning och Etableringslots, som extern aktör åt Arbetsförmedlingen. Vi jobbar även med olika projekt som du kan läsa mer om här på hemsidan.

Idag är vi tretton anställda och nu söker vi dig som vill vara en del i vårt dagliga arbete. Du ska ha erfarenhet att arbeta med människor, lätt att uttrycka dig i tal och skrift och är van att samarbeta.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Skicka din ansökan till .

Om du har några frågor, kontakta gärna VD Rolf Wikman 0910–579 41  eller Katrin Lundmark 0910–579 05.

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?