fbpx

Nytt år, nya utmaningar och en ny Urkraft

Nyanställda Ulrica

Av 2015 har det bara hunnit gå några dagar och här på Urkraft kör vi redan på högsta växel för att hinna med alla nya tjänster, projekt och att träffa alla nya deltagare.

Känns enormt skönt att få välkomna en ny kollega och behövlig resurs som framförallt  kommer jobba med Mötesplats Texas men även med andra projekt och uppgifter.

Ulrica Rauhala började redan i slutet av november och kommer närmast från Studieförbundet Bilda. Så här säger hon själv om vad hennes stora drivkraft är och vad hon kan bidra med…

Jag har en lång erfarenhet av att jobba med människor.

Min stora drivkraft är nyfikenhet och hur vi alla kan växa i ”rätt” miljö. Jag älskar mångfalden som vi alla människor bidrar med, fascineras av den kreativitet som vi alla bär inom oss och hur den ger sig uttryck i vårt samhälle.

Jag hoppas att med min erfarenhet, kompetens och nyfikenhet kunna bidra med glädje och lust till Mötesplats Texas. Känner mig priviligerad att få delta i detta.

Mitt senaste arbete har varit inom folkbildningen, jag älskar ordet Demokrati och övar mig ständigt i tacksamhet, jag tror det är nyckeln till att vi kan känna oss lite lyckligare!

Varmt välkommen Ulrica!

0 Comments

Leave a reply

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?