fbpx

Jobbcoach

Söker du en jobbcoach med erfarenhet, kontakter, engagemang, lokal anknytning och som är expert på skapa ett personligt och tilltalande CV?

Kom till oss på Urkraft!

Vi har under 20 års tid arbetat med arbetsmarknaden här i Skellefteå med omnejd och har därigenom en god kännedom om just den lokala efterfrågan. Erfarenheten av att ha arbetat med både vuxna och unga arbetssökande gör att vi har en god kunskap inom coachning.

Vi stöttar Dig att…

Kartlägga din kompetens – Här får du insikt och möjlighet att hitta dolda kunskaper samt att sälja dina redan kartlagda kompetenser på ett bra sätt. Du får chansen att lyfta fram erfarenheter och drivkrafter som gör just dig intressant på arbetsmarknaden!

Formulera individuella mål – Var vill just du arbeta? Hur kan du nå ditt mål? Vilka verktyg behöver du på vägen?

Skapa ett personligt och tilltalande CV – Positiv feedback, samtal samt träning får dig att ta fram det som är viktigast i ditt CV och ser till att du får god kunskap om vad olika arbetsmarknader eftersöker. Vi granskar olika CV för att se skillnader mellan olika layouter, sätt att uttrycka sig på och innehåll.

Förbereda dig inför arbetsintervjuer – Möjligheten till fiktiva arbetsintervjuer där du får möjlighet att öva finns att tillgå. Här har du möjligheten att ställa frågor som ökar din kunskap om vad man bör tänka på inför en arbetsintervju samt vad som i övrigt kan vara förväntat.

Hitta nya vägar in på arbetsmarknaden – En stor del av de arbeten som finns annonseras aldrig ut. Vi stödjer dig att söka arbete på en bredare arbetsmarknad, att analysera olika företagsannonser samt att hitta nya nätverk.

 

Varje person erbjuds individuell coachning men har också möjlighet att delta i föreläsningar och gruppaktiviteter. Du får en personlig coach att vända dig till men har också möjlighet att få hjälp av övriga coacher när din egen inte finns att tillgå.

Yrkesinriktning

Under våra år som aktörer inom området har vi coachat mot alla yrkeskategorier.

Geografiskt område

Vi har goda kontakter inom arbetsmarknadsområdet Skellefteå, dvs. Skellefteå och Norsjö kommuner.

Utbildning och erfarenhet

Våra coacher är tränade på att lyssna in nuläget, skapa ett samarbetsklimat, visa respekt och empati, tydliggöra kundens möjligheter och se coacheen som expert på sina mål.

Tillsammans har våra fem coacher mer än 30 års erfarenhet av coachning. Vår målgrupp har skiftat under åren vilket gör att vi har bred erfarenhet. Av arbetssökande i alla åldrar och faser.

Den senaste utbildning som vi på Urkraft tillägnat oss är Arbetsmarknadscoaching via Jobbkompaniet. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att kunna ligga i framkant. I vår arbetsgrupp finns en bred utbildnings- och yrkeskompetens vilket tillsammans med ålders- och könsfördelning skapar en gedigen grund för arbetet.

Referenser

I korthet kan sägas att Urkraft i mer än 20 år genomfört arbetsmarknadsåtgärder för Länsarbetsnämnden, Arbetsförmedlingen i Skellefteå och Skellefteå Kommun. De senaste är Stöd och matchning, Jobbcoach, RESA, Etableringslots och projekten MedUrs och 4-ALL.

Varför Urkraft?

  • Vi har ett brett nätverk bland arbetsgivare och andra samarbetspartners, god kunskap om den lokala arbetsmarknaden samt lokala arbetsförhållanden.
  • Coachningsprocessen är utformad för att fokusera på att tydliggöra kundens egna resurser och dennes mål. Var finns mina styrkor? Vad kan jag utveckla och bygga på? Var vill jag att min framtid på arbetsmarknaden ska vara?
  • Möjlighet att komplettera den individuella coachningen med föreläsningar, studiebesök, företagar- intervjuer samt deltagande i en konstruktiv grupprocess i bland annat personlig utveckling.

OBS ! Detta är inte längre en tjänst som går söka via Arbetsförmedlingen men kontakta gärna oss för mer information och prisuppgifter så skräddarsyr vi  en billig  lösning för just dig.

Kontaktpersoner:

Catrine Karlsson, , 0910 – 579 43

Olof Palm, , 0910 – 579 20

Urkraft

Laboratorgränd 9, 931 62 Skellefteå

0910 - 579 00

©2024 Urkraft Skellefteå

Log in with your credentials

Forgot your details?